Κάδοι 5 γαλονιών στο σπίτι

[ad_1]

Οι άνθρωποι τείνουν να παραβλέπουν πόσο χρήσιμοι είναι οι κάδοι των 5 γαλονιών. Είτε βρίσκεστε στο σπίτι, στο γραφείο, στον κήπο, σε ένα κάμπινγκ, οι πιθανότητες είναι ότι θα χρειαστείτε πιθανώς ένα κουβά 5 γαλονιών ή περισσότερο. Παρακάτω είναι μερικά παραδείγματα χρήσης του στο σπίτι.

Στην κουζίνα

Πάντα θα υπάρχει κάτι για αποθήκευση στην κουζίνα. Τις περισσότερες φορές, φαγητό και ποτό. Τα μικρά κουζινικά όμως χρειάζονται και δοχείο όταν δεν το έχεις. Κάποιοι κάδοι 5 γαλονιών στην κουζίνα μπορούν να σας βοηθήσουν πολύ. Ωστόσο, όταν αποθηκεύετε τρόφιμα και ποτά, βεβαιωθείτε ότι τα δοχεία των 5 γαλονιών είναι από πλαστικά υλικά ποιότητας τροφίμων. Είναι πάντα σημαντικό να είσαι ασφαλής παρά να λυπάσαι. Όταν έχετε τους κουβάδες τροφίμων 5 γαλονιών, μπορείτε να αρχίσετε να αποθηκεύετε τη ζάχαρη, τα δημητριακά, τα δημητριακά ή/και το γάλα.

Στο playroom

Μερικές φορές είναι πολύ απογοητευτικό όταν τα παιδιά αρχίζουν να παίζουν αλλά ποτέ δεν αρχίζουν να καθαρίζουν τα παιχνίδια τους μετά. Το να τα αναδιατάξετε ένα προς ένα με καλή σειρά στα ράφια μπορεί επίσης να είναι πολύ κουραστικό. Ειδικά αν αρχίσουν να τα μπερδεύουν στα επόμενα 5 λεπτά. Γιατί να μην έχετε μερικούς πολύχρωμους κουβάδες των 5 γαλονιών εκεί και να μην διδάξετε στα παιδιά κάποια οργάνωση; Εάν η εργασία είναι αρκετά απλή για να γίνει, σίγουρα δεν πρόκειται να μουτρώσουν όταν την κάνουν, σωστά; Έτσι, τα παιχνίδια του αυτοκινήτου στο μπλε κουβά, κούκλες σε ροζ, λούτρινα ζωάκια σε κίτρινο κ.λπ.

Μέσα στο γκαράζ

Τόσα πολλά εργαλεία, τόσο λίγος χώρος. Τα δοχεία των 5 γαλονιών μπορούν να φανούν χρήσιμα σε αυτή την περίπτωση. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συναρμολογήσετε τα εργαλεία σας με βάση τις λειτουργίες και τα μεγέθη. Τα εργαλεία καθαρισμού πρέπει να τοποθετούνται μαζί με τον άλλο εξοπλισμό ή προμήθειες της ίδιας λειτουργίας, να τα ρίχνετε σε έναν κάδο 5 γαλονιών και, στη συνέχεια, να προσθέσετε μια ετικέτα στο εξωτερικό για να υποδείξετε τι είναι αποθηκευμένο μέσα. Κάντε το ίδιο με τα εργαλεία κήπου ή τις προμήθειες και τα ξυλουργικά εργαλεία. Ένα ωραίο οργανωμένο γκαράζ είναι αυτό που θα πάρετε.

Στην αίθουσα μελέτης

Η έρευνα δείχνει ότι οι Αμερικανοί σπαταλούν περίπου 4 εκατομμύρια τόνους χαρτιού γραφείου σε ένα χρόνο. Να λοιπόν μια μικρή συμβουλή: ανακυκλώστε το χαρτί σας και χρησιμοποιήστε το μέχρι να μην μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Όταν λαμβάνετε ένα γράμμα ή εκτυπώνετε ένα έγγραφο που δεν χρησιμοποιείτε πλέον, αποθηκεύστε το σε έναν κουβά 5 γαλονιών για μελλοντική χρήση. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε σκραπ χαρτιού μια από αυτές τις μέρες και μπορείτε να σώσετε το περιβάλλον χρησιμοποιώντας και τις δύο πλευρές του χρησιμοποιημένου χαρτιού που είναι αποθηκευμένο εκεί.

Γύρω από το σπίτι

Είναι λοιπόν μέρα καθαριότητας. Γιατί δεν πιάνετε τον κουβά των 5 γαλονιών σας και δεν βάζετε μέσα τα εργαλεία καθαρισμού σας, πηγαίνοντας από το ένα δωμάτιο στο άλλο καθώς καθαρίζετε κάθε κομμάτι του σπιτιού; Όταν βρείτε σκουπίδια στο δρόμο σας, σηκώστε τα και ρίξτε τα στον κάδο και μετά προχωρήστε με τον καθαρισμό. Όταν τα πράγματα γίνονται με πρακτικό τρόπο, η εργασία καθαρισμού δεν φαίνεται και δεν είναι τόσο άσχημη.

Αυτά είναι μόνο μερικά πράγματα με τα οποία μπορεί κανείς να κάνει Κουβάδες 5 γαλονιών στο σπίτι. Υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα όταν τα πλαστικά δοχεία έρχονται πολύ ευέλικτα στην καθημερινή ζωή όπου κι αν βρισκόμαστε. Τα επόμενα άρθρα θα συζητήσουν πώς τα δοχεία των 5 γαλονιών μπορούν να είναι χρήσιμα στον κήπο, σε ένα χώρο κατασκήνωσης, ακόμη και στο γραφείο.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Κάδοι 5 γαλονιών στο σπίτι μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παιχνίδι Ζώα.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir