Ιδέες για δώρα για την Ταϊλανδή φίλη ή τη σύζυγό σας από την Ταϊλάνδη

Εάν είστε αλλοδαπός που έχει ή θέλει να έχει μια Ταϊλανδέζα φίλη ή σύζυγο, ίσως αναρωτιέστε τι είδους δώρα τους αρέσει να παίρνουν από τον φίλο, τον σύζυγο ή τον "kik" τους. Στις Ασιάτισσες από διαφορετικές χώρες αρέσουν διαφορετικά πράγματα. Οι γυναίκες της Ταϊλάνδης δεν είναι επιλεκτικές, αλλά μπορείτε να βρείτε ένα ιδιαίτερο και μοναδικό δώρο που ταιριάζει ιδιαίτερα στις γυναίκες της Ταϊλάνδης.

Εάν έχετε γνωρίσει την Ταϊλανδέζα φίλη σας στο διαδίκτυο, υπάρχουν πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα που στέλνουν στην Ταϊλάνδη. Επιπλέον, η Ταχυδρομική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, η UPS και η FedEx προσφέρουν επίσης πολύ αξιόπιστες αποστολές σε διευθύνσεις σε όλη την Ταϊλάνδη. Οι διευθύνσεις μπορούν να συμπληρωθούν είτε στα μητρικά ταϊλανδικά είτε χρησιμοποιώντας την αγγλική μεταφρασμένη φόρμα των Ταϊλανδών. Αυτή η δεύτερη επιλογή είναι πιθανώς πιο προτιμότερη για τους περισσότερους ανθρώπους που δεν μπορούν να γράψουν στα Ταϊλανδικά.

Ένα άλλο υπέροχο δώρο για να αποκτήσετε τη φίλη σας από την Ταϊλάνδη είναι ένα μεγάλο λούτρινο ζώο, όπως μια αρκούδα, μια μαϊμού ή οποιοδήποτε χαριτωμένο ζώο μπορείτε να βρείτε. Θα βρείτε καταστήματα αποκλειστικά αφιερωμένα στην πώληση λούτρινων ζώων. Όσο πιο χαριτωμένο είναι το ζώο, τόσο το καλύτερο. Τα κορίτσια της Ταϊλάνδης τρελαίνονται επίσης για τα γεμιστά μαξιλάρια καρδιάς. Μη με ρωτήσετε γιατί, απλά είναι. Βγείτε έξω και ξοδέψτε 200 μπατ σε ένα μεγάλο κόκκινο μαξιλάρι καρδιά και θα πάρετε μια μεγάλη αγκαλιά και ωμ (ταϊλανδέζικο φιλί) από την όμορφη Ταϊλανδέζα κυρία σας.

Εναλλακτικά, εάν ζείτε στην Ταϊλάνδη ή σκοπεύετε να επισκεφτείτε την Ταϊλανδέζα φίλη σας στην πατρίδα της, οι επιλογές σας είναι σχεδόν απεριόριστες. Δεν μπορείτε να περπατήσετε στο δρόμο χωρίς να πέσετε σε μικρά μαγαζιά και καταστήματα που πωλούν κάθε είδους υπέροχα δώρα για το ιδιαίτερο κορίτσι σας.

Λοιπόν, τι ακριβώς αρέσει να παίρνουν τα κορίτσια της Ταϊλάνδης; Ειλικρινά, δεν είναι τόσο επιλεκτικοί. Θα απέφευγα να τους πάρω ρούχα ή εσώρουχα, καθώς οι κυρίες της Ταϊλάνδης είναι πολύ επιλεκτικές για το τι φορούν και πιθανότατα θα διαλέξετε κάτι που πραγματικά δεν τους νοιάζει. Αλλά τα κορίτσια της Ταϊλάνδης τρελαίνονται για αξεσουάρ. Και όσο πιο χαριτωμένο είναι το αξεσουάρ, τόσο το καλύτερο! Μάθετε ποιο είναι το αγαπημένο χρώμα των φίλων σας από την Ταϊλάνδη και βγείτε έξω και αγοράστε κλιπ μαλλιών, κορδέλες μαλλιών, ρολόγια, κολιέ ή βραχιόλια. Οι γυναίκες της Ταϊλάνδης λατρεύουν αυτό το πράγμα και δεν χρειάζεται να είναι ακριβός χρυσός. Οι περισσότερες γυναίκες της Ταϊλάνδης φορούν πολλά ψεύτικα κοσμήματα. Αυτή είναι η «νόρμα» της μόδας στη Χώρα των Χαμόγελων.

Ως επί το πλείστον, στις γυναίκες της Ταϊλάνδης θα αρέσει σχεδόν οτιδήποτε αποκτήσετε, ανεξάρτητα από το πόσο φθηνό ή ακριβό είναι. Απλώς θέλουν να ξέρουν ότι νοιάζεστε για αυτούς, έτσι μια ένδειξη εκτίμησης κάθε τόσο μπορεί να πάει πολύ μακριά!

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Ιδέες για δώρα για την Ταϊλανδή φίλη ή τη σύζυγό σας από την Ταϊλάνδη μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παιχνίδι Ζώα.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir