Η σημασία της εκπαίδευσης και της άσκησης σκύλων στην καθημερινή ζωή

[ad_1]

Η καλή υγεία και τα βιώσιμα μέσα διαβίωσης είναι δυνατά μόνο όταν τα πάντα επιτυγχάνονται με μέτρο, με άλλα λόγια όταν διατηρείται η συνολική ισορροπία. Στην περίπτωση των κατοικίδιων, εκτός από τροφή, στέγη και αξεσουάρ τρόπου ζωής χρειάζονται και σωματική δραστηριότητα. Εάν δεν εκπληρωθούν οι ιδιαίτερες τάσεις ενός ζώου όπως το μάσημα, το τρέξιμο, η εξερεύνηση, το δάγκωμα, ούτω καθεξής, θα οδηγήσει τελικά σε άγχος, εμμονή, ανησυχία και επιθετικότητα.

Ας πάρουμε το παράδειγμα των σκύλων που βρωμίζουν το σπίτι, μασούν παπούτσια, μαξιλάρια καναπέδων, σκίζουν κουρτίνες και όλα αυτά τα είδη οικιακής χρήσης. Συμβαίνει επειδή έχουν τάσεις μάσησης που πρέπει να εκπληρωθούν. Εάν συνεχιστεί το ίδιο, ο σκύλος μπορεί να καταλήξει να βλάψει άλλα ζώα ή στην πραγματικότητα να δαγκώσει και ανθρώπους. Ως εκ τούτου, είναι πάντα σημαντικό να κρατάμε τον σκύλο φίλο μας απασχολημένο με το χρόνο παιχνιδιού τουλάχιστον για 2-3 ώρες την ημέρα, ώστε να προάγουμε καλύτερη υγεία και ψυχική σταθερότητα.

Εκπαιδεύστε τον σκύλο σας με τα καλύτερα παιχνίδια για σκύλους

Τα παιχνίδια έρχονται σε διαφορετικούς τύπους και λειτουργούν με αντίστοιχα διαφορετικούς τρόπους επίσης. Υπάρχουν βελούδινα παιχνίδια που είναι συμβατά με σκύλους και είναι επίσης ανθεκτικά στα δυνατά δαγκώματα ζώων. Τα διαδραστικά παιχνίδια σκύλων με έκπτωση θα τους βοηθήσουν να εκπληρώσουν τις εξερευνητικές τάσεις τους και θα τους κρατήσουν απασχολημένους μέχρι να αναπτύξει το επίπεδο νοημοσύνης τους. Επιπλέον, υπάρχουν παιχνίδια και κόκαλα που κρατούν το ζώο ικανοποιημένο και δραστήριο. Τέτοια αξεσουάρ σίγουρα δημιουργούν έναν καλύτερο τρόπο ζωής για το

Το ζώο και στην πραγματικότητα παρέχει έναν σύντροφο όταν ο ιδιοκτήτης δεν είναι εκεί ή όταν μένει μόνο του στο σπίτι.

Ποια είναι τα οφέλη της εκπαίδευσης των σκύλων μας;

Ο χρόνος παιχνιδιού μπορεί να φαίνεται μόνο ως διασκέδαση και ψυχαγωγία στην επιφάνεια, αλλά όταν το εξετάσουμε σε βάθος, στην πραγματικότητα γνωρίζουμε ότι τέτοιες δραστηριότητες παίζουν ζωτικό ρόλο στη διαμόρφωση του τρόπου ζωής του ζώου και ταυτόχρονα βελτιώνουν και τις συνθήκες του. Για παράδειγμα, τα παιχνίδια που αποθηκεύουν λιχουδιές φαγητού εμπλέκουν το ζώο σε μια συγκεκριμένη διαδικασία που το ανταμείβει με σνακ.

Θα αναπτύξει τελικά τη συνήθεια της αλληλεπίδρασης με το συγκεκριμένο αξεσουάρ, ώστε να λάβει την τελική ανταμοιβή του. Το να φέρουν πράγματα τους συνδέει με τον ιδιοκτήτη και τελικά θα βελτιώσει και τις σχέσεις. Τα μη τοξικά παιχνίδια μάσησης θα εκπληρώσουν τις φυσικές τάσεις μάσησης και αυτό θα αποτρέψει την απώλεια ειδών οικιακής χρήσης όπως κουρτίνες, μαξιλάρια και παρόμοια αντικείμενα.

Με τέτοια αξεσουάρ οι ιδιοκτήτες θα μπορούν αποτελεσματικά να εκπαιδεύουν τα σκυλιά τους και ταυτόχρονα να απαλλαγούν από ακατάλληλες τάσεις όπως η επιθετικότητα, η απογοήτευση και η κατάθλιψη. Ωστόσο, όλα τα είδη των παιχνιδιών δεν είναι κατάλληλα, επομένως είναι πάντα σκόπιμο να αναλύετε αντικείμενα, να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι τοξικά και είναι βολικά σε μέγεθος. Με όλα τα θεμελιώδη στοιχεία, τα σκυλιά σίγουρα θα ζήσουν τη ζωή της πολυτέλειας και της ευδαιμονίας.

Ας καταλήξουμε;

Τα ζώα χρειάζονται αγάπη και φροντίδα, συμπεριλαμβανομένων των σωματικών δραστηριοτήτων, ώστε να ζήσουν μια ζωή ανενόχλητη. Ο χρόνος παιχνιδιού με τον ιδιοκτήτη αναπτύσσει τελικά την αίσθηση υπακοής του σκύλου. Επιπλέον, το παιχνίδι ή το μάσημα με τα παιχνίδια μόνα τους θα τους προσφέρει παρέα ακόμα και όταν ο ιδιοκτήτης δεν είναι παρών στο σπίτι. Με αυτόν τον τρόπο, τα κατοικίδια δεν θα μείνουν έξω και οι συνθήκες διαβίωσης θα βελτιωθούν στην τελειότητα.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Η σημασία της εκπαίδευσης και της άσκησης σκύλων στην καθημερινή ζωή μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παιχνίδι Ζώα.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir