Η ασφάλεια του παιδιού σας Lovey - Πώς να αντικαταστήσετε ένα χαμένο βελούδινο παιχνίδι και να διατηρήσετε ασφαλή τα αγαπημένα γεμιστά ζώα

[ad_1]

Μια μέρα το μικρό σας παιδί λαμβάνει ως δώρο ένα λούτρινο ζωάκι. Το βελούδινο παιχνίδι είναι χαριτωμένο και απαλό, επομένως δεν εκπλήσσεστε καθόλου όταν το παιδί σας δέχεται με χαρά αυτό το δώρο. Αν και έχετε πολλά άλλα λούτρινα ζωάκια στο σπίτι σας, τις επόμενες δύο εβδομάδες αρχίζετε να παρατηρείτε ότι το συγκεκριμένο έχει γίνει σιγά σιγά ο μόνιμος σύντροφος του παιδιού σας. Τα άλλα λούτρινα ζωάκια εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται για παιχνίδι, αλλά αυτό είναι αυτό που το παιδί σας θέλει απλά να το έχει κοντά του, να το αγκαλιάζει και να το χώνει πριν τον ύπνο. Το παιδί σας βρήκε μια αγάπη!

Ένα αντικείμενο ασφαλείας ή ένα μεταβατικό αντικείμενο μπορεί να είναι ένα υπέροχο μέρος της παιδικής ηλικίας - πολλοί ενήλικες έχουν όμορφες αναμνήσεις από την άνεση που τους παρείχε ένα ειδικό λούτρινο ζώο ενώ μεγάλωναν. Η προσκόλληση που νιώθει ένα παιδί για την αγάπη του σημαίνει ότι η απώλεια αυτού του αντικειμένου μπορεί να είναι έντονα οδυνηρή - τόσο για το παιδί όσο και για τους γονείς.

Υπάρχουν ορισμένα βήματα που μπορείτε να κάνετε για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο να χαθεί το ειδικό βελούδινο παιχνίδι του παιδιού σας και να αυξήσετε τις πιθανότητες να παρέχετε την ίδια αντικατάσταση σε περίπτωση που χαθεί το αντικείμενο. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κάνετε αυτά τα βήματα μόλις παρατηρήσετε ότι το παιδί σας έχει επιλέξει μια αγαπημένη.

1. Καθιερώστε τον κανόνα ότι η αγαπημένη δεν μπορεί να βγει από το σπίτι - αυτό από μόνο του θα μειώσει πολύ την πιθανότητα να χαθεί ποτέ. Αφήστε το παιδί σας να επιλέξει ένα διαφορετικό βελούδινο για να το πάει στον παιδικό σταθμό ή στο κατάστημα με τη σταθερή εξήγηση ότι η αγαπημένη πρέπει να μείνει σπίτι. Μερικά παιδιά θέλουν να κάνουν μια ρουτίνα να βάζουν το αγαπημένο τους σε ένα παράθυρο για να τα "προσέχουν" να έρχονται στο σπίτι ή να βάζουν το αγαπημένο τους σε ένα ειδικό σημείο σε ένα ράφι, ώστε να μπορούν να το βρουν εύκολα όταν επιστρέψουν στο σπίτι.

2. Βάλτε ταμπέλες που αγαπάτε! Παρά τις προσπάθειές σας, το λούτρινο ζώο πιθανότατα θα αφαιρεθεί από το σπίτι κάποια στιγμή, επομένως θέλετε να του επισημάνετε με κάποιο τρόπο. Μερικοί γονείς απλώς γράφουν τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου στην ετικέτα του λούτρινου ζώου, μαζί με τις λέξεις "αν βρεθεί, παρακαλώ καλέστε." Προσέξτε να μην τοποθετείτε πολλές πληροφορίες στο παιχνίδι - για λόγους ασφαλείας, καμία πληροφορία εκτός από ένα κελί Θα πρέπει να συμπεριληφθεί ένας αριθμός τηλεφώνου ή μια γενική διεύθυνση email. Επιπλέον, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι οποιαδήποτε μέθοδος επισήμανσης επιλέγετε είναι απολύτως ασφαλής για το παιδί σας.

3. Αγοράστε ένα εφεδρικό (ή δύο)! Ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι δυσκολεύονται τόσο πολύ να βρουν έναν αγαπημένο αντικαταστάτη είναι ότι μια σειρά από λούτρινα ζώα πωλείται γενικά μόνο για μικρό χρονικό διάστημα πριν αποσυρθεί για να ανοίξει ο δρόμος για νεότερα σχέδια. Όσο περισσότερο καιρό ένα λούτρινο ζώο είναι μακριά από τα ράφια των καταστημάτων, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να το βρείτε για αγορά. Εάν το λούτρινο ζώο που ψάχνετε έχει αποσυρθεί πολύ πρόσφατα, μπορεί να μπορέσετε να το βρείτε μιλώντας με τους υπεύθυνους καταστημάτων λιανικής που πουλούσαν στο παρελθόν το αντικείμενο. Μερικές φορές θα είναι πρόθυμοι να ελέγξουν για να δουν αν έχουν επιπλέον στοκ στο πίσω μέρος. Μια κλήση στην εταιρεία που έφτιαξε το βελούδινο μπορεί να παράγει αποτελέσματα με τη μορφή πληροφοριών σχετικά με το πού μπορεί ακόμα να αγοραστεί το προϊόν ή ακόμη και μια ευκαιρία να λάβετε το βελούδινο απευθείας από την εταιρεία.

4. Μάθε τις λεπτομέρειες! Έχω μιλήσει με γονείς που θέλουν απεγνωσμένα να βρουν έναν αντικαταστάτη για μια αγαπημένη, αλλά δεν γνωρίζουν τη μάρκα ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που θα μου επέτρεπε να τους βοηθήσω. Αφιερώστε ένα λεπτό και σημειώστε τη μάρκα, το κατάστημα από το οποίο αγοράστηκε, το έτος, έναν αριθμό μοντέλου - βασικά οποιαδήποτε πληροφορία αναγνώρισης - και, στη συνέχεια, τοποθετήστε αυτό το σημείωμα σε ένα ασφαλές μέρος. Αν το χρειάζεστε, θα χαρείτε να το έχετε!

5. Βγάλε φωτογραφίες! Τραβήξτε μερικές φωτογραφίες της αγαπημένης από μόνη της. Αυτά μπορεί να είναι χρήσιμα να τα έχετε εάν το αγαπημένο χαθεί - είτε για να μπορούν άλλοι άνθρωποι να παρακολουθούν το λούτρινο ζώο είτε για να σας βοηθήσουν να βρείτε ένα πανομοιότυπο για αγορά.

Η λήψη αυτών των απλών βημάτων μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες να χαθεί ένα ιδιαίτερο βελούδινο και να βελτιώσει τις πιθανότητες να βρεθεί μια χαμένη αγάπη!

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Η ασφάλεια του παιδιού σας Lovey - Πώς να αντικαταστήσετε ένα χαμένο βελούδινο παιχνίδι και να διατηρήσετε ασφαλή τα αγαπημένα γεμιστά ζώα μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παιχνίδι Ζώα.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir