Η αλήθεια πίσω από τους ανθρώπους που αγοράζουν κούκλες σεξ

[ad_1]

Μπορεί να σας εκπλήξει, αλλά οι άνθρωποι που αγοράζουν κούκλες αγάπης ή σεξ δεν είναι απαραίτητα ερπυστές ή διεστραμμένοι. Μπορώ να σας πω από προσωπική εμπειρία, επειδή το δικό μου κατάστημα με κούκλες σεξ είναι ένα από τα λίγα που προσφέρει μια ιδέα που δεν αφορά το σεξ με μια κούκλα αγάπης, αλλά τη χρήση τους για τη δημιουργία της πιο όμορφης, ερωτικής τέχνης.

Οι κούκλες αγάπης μπορούν να πάρουν πολλές πόζες και είναι πολύ διασκεδαστικό να παίζετε ντυμένοι μαζί τους και να τις βλέπετε να φορούν τα ρούχα της επιλογής σας. Μερικοί από τους πελάτες μου μπορούν να αφιερώσουν ώρες φωτογραφίζοντας τις αγαπημένες τους κούκλες απλώς και μόνο επειδή μπορούν να πάρουν τόσες πολλές πόζες και επειδή μπορείτε να τις ντύσετε όπως θέλετε.

Πιστεύω ότι η ερωτική τέχνη (εικόνες/βίντεο) που έγινε με τη βοήθεια αυτών των κούκλων είναι ένας φόρος τιμής στη γυναικεία μορφή. Πόσο όμορφη είναι η γυναικεία μορφή.. Είναι κάτι που πρέπει να θαυμάζεις και να αιώνιαζες.

Είναι πολύ δύσκολο να βρεις μια εκπληκτική γυναίκα που να είναι πρόθυμη να δοκιμάσει εκατοντάδες διαφορετικά ρούχα.. Που είναι πρόθυμη να πάρει πολλά είδη πόζες και που ταυτόχρονα δεν την πειράζει να τραβήξεις φωτογραφίες. Ίσως θέλετε ακόμη και να επεξεργαστείτε/Photoshop τις εικόνες και να τις προσθέσετε στην προσωπική σας συλλογή ή ακόμα και να τις μοιραστείτε στο διαδίκτυο. Δοκιμάστε να πάρετε άδεια από μια πραγματική γυναίκα για να κάνετε τέτοια πράγματα. Δεν είναι εύκολο να πάρεις τέτοιου είδους άδεια και μπορεί ακόμη και να βλάψει τη φήμη μιας γυναίκας αν το κάνεις.

Με αυτά τα λόγια, αυτές οι κούκλες αγάπης είναι τέλειες για τη δημιουργία τέχνης που προορίζεται ως φόρος τιμής στη γυναικεία μορφή. Οι άνθρωποι που αγοράζουν κούκλες αγάπης από εμένα είναι συνήθως πολιτισμένοι, κανονικοί άνθρωποι που έχουν πάθος για την ερωτική τέχνη, τη γυναικεία μορφή, την ομορφιά και τα σέξι ρούχα. Οι κούκλες που τους πουλάω τους επιτρέπουν να απολαμβάνουν το χόμπι τους με εποικοδομητικό τρόπο.

Αυτή τη φορά με πλησίασε ένας αγοραστής και με ρώτησε αν μπορούσα να τον βοηθήσω να διακοσμήσει το νέο του σπίτι. Πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε και η γυναίκα του είχε πεθάνει λίγα χρόνια νωρίτερα. Αγόρασε ένα μεγάλο σπίτι, αλλά επρόκειτο να ζήσει εκεί μόνος του. Ένιωθε ότι κάποιες κούκλες αγάπης μπορεί να τον κάνουν να νιώθει λιγότερο μόνος στο νέο του σπίτι και ότι η ομορφιά τους θα του έφερνε χαρά. Λειτούργησε.. Μου είπε ότι είναι πιο όμορφες από ό,τι θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί και ότι πράγματι τους πήρε. Από τότε που ήταν συνταξιούχος και επειδή ήταν μόνος, δεν είχε τόσα πολλά να κάνει μέχρι να ασχοληθεί με αυτό το νέο χόμπι. Άρχισε να φτιάχνει φωτογραφίες με τις κούκλες του και βρήκε μια διαδικτυακή κοινότητα όπου οι άνθρωποι λένε ιστορίες για τις κούκλες τους και μοιράζονται φωτογραφίες. Την τελευταία φορά που του μίλησα, μου ξεκαθάρισε ότι οι κούκλες του έχουν φέρει πραγματικά πολλή χαρά και ακόμη και μερικούς νέους φίλους.

Το θέμα που προσπαθώ να κάνω είναι ότι αυτές οι κούκλες μπορούν να εμπλουτίσουν τη ζωή σας και να χρησιμοποιηθούν για υπέροχα πράγματα, όχι μόνο για σεξ. Πιστεύω επίσης ότι αντλούμε χαρά από πράγματα για τα οποία είμαστε παθιασμένοι. Εάν έχετε πάθος για τη γυναικεία φόρμα, την ομορφιά και τη φωτογραφία, τότε σίγουρα αυτού του είδους οι κούκλες θα σας φέρουν πολλή χαρά και όχι μόνο ευχαρίστηση.

Όταν πρόκειται για ευχαρίστηση. Μια κούκλα αγάπης μπορεί πραγματικά να είναι μια λύση για άτομα που απλά (για συγκεκριμένους λόγους) δεν μπορούν να βρουν έναν ρομαντικό σύντροφο ή που δεν θέλουν να απατήσουν, αλλά εξακολουθούν να θέλουν να εμπλουτίσουν τη σεξουαλική τους ζωή.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Η αλήθεια πίσω από τους ανθρώπους που αγοράζουν κούκλες σεξ μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Κούκλες.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir