Δώρο Playmobil Farm and Tractor - Υπάρχει τρόπος να το κάνετε εξαιρετικά ιδιαίτερο

[ad_1]

Όταν τα αδέρφια μου και εγώ ήμασταν παιδιά, τα δώρα που τράβηξαν τη μεγαλύτερη προσοχή ήταν αυτά που μας βοήθησαν πραγματικά να φανταστούμε και να προσποιηθούμε ότι κάναμε κάτι ενδιαφέρον ή σημαντικό.

Το 1965, τη χρονιά που χώρισαν η μαμά και ο μπαμπάς, υπήρχαν πολύ λίγα χρήματα για τα Χριστούγεννα. Όμως, επειδή τα παιχνίδια που παραλάβαμε εκείνη τη χρονιά ήταν πολύ προσεκτικά και μας κάλεσαν να χρησιμοποιήσουμε τη φαντασία μας, βοήθησαν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά μας να ανθίσουν. Αυτά τα παιχνίδια κατέληξαν να αγαπηθούν και να απολαύσουν πλήρως για αρκετά χρόνια.

Ένα τέτοιο παιχνίδι ήταν ένα γενικό κατάστημα που ήταν περίπου 4' x 2' x 5'. Ήταν από χαρτόνι. Και δεν μπορείτε να πιστέψετε τον αριθμό των ωρών που παίξαμε οι τρεις μας με αυτό το πράγμα.

Είχαμε μια βιτρίνα, με παράθυρο και ρολόι και τοίχους από τούβλα. Υπήρχε πάγκος, ράφια, κάποια αντικείμενα για πώληση και χρήματα για συναλλαγές. Ήμασταν έτοιμοι για δουλειές!

Σχεδόν θα νόμιζες ότι χιλιάδες δολάρια επενδύθηκαν σε αυτό το «κατάστημα», ότι το τούβλο ήταν πραγματικό και τα ξύλινα ράφια και ο πάγκος ήταν μαόνι, αν βλέπατε πόσο σοβαρά παίρναμε τους ρόλους μας ως πελάτες και ως εργαζόμενοι στα καταστήματα.

Πολύ καιρό αφότου το μαγαζί τσαλακώθηκε και έφυγε, το σκέφτηκα και πόσο διασκεδαστικό ήταν να παίζεις μαζί του!

Τα παιδιά αγαπούν πραγματικά να προσποιούνται! Ανυπομονούν να μεγαλώσουν! Η προσποίηση τους επιτρέπει να αισθάνονται λίγο πώς είναι να μεγαλώνεις. Και ενώ τα παιδιά μπορούν να προσποιούνται ότι δεν χρησιμοποιούν τίποτα, τους αρέσει πολύ να μπορούν να προσποιούνται με πράγματα που υποστηρίζουν τους ρόλους που προσποιούνται ότι έχουν. Αυτός είναι ο λόγος που τα παιχνίδια είναι τόσο δημοφιλή!

Αλλά αυτό που ξεχνούν ορισμένοι κατασκευαστές είναι το έδαφος. Και, για ορισμένα δώρα, ειδικά εκείνα που σχετίζονται με κάποιο συγκεκριμένο είδος μεταφοράς, όταν αφήνετε έξω το έδαφος ή το έδαφος, χάνετε μια μεγάλη ευκαιρία να βοηθήσετε τα παιδιά να εξερευνήσουν πληρέστερα μια πρόσθετη διάσταση της φαντασίας τους. Σκεφτείτε πόσο σημαντικές είναι οι πίστες για τα τρένα παιχνιδιών και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα!

Όταν οι φίλοι μας μας κάλεσαν στα 4α γενέθλια του μικρού τους αγοριού που είχε θέμα τη φάρμα με αληθινά ζώα κ.λπ., αποφάσισα να ψάξω για δώρο για ένα μικρό αγρόκτημα και τρακτέρ. Ανακάλυψα τη μάρκα Playmobil και βρήκα το αξιολάτρευτο, φορητό αγρόκτημα και το τρακτέρ τους.

Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ακριβώς συνειδητοποίησα ότι έπρεπε απλώς να φτιάξω έναν κήπο ή μια περιοχή καλλιέργειας για αυτό το δώρο. Όμως, ήταν αρκετά γρήγορα. Είναι σχεδόν σαν, το κοριτσάκι από το 1965 να με πήρε τον έλεγχο και να μου είπε, "Θα είναι καλό. Αλλά, θα ήταν πολύ πιο διασκεδαστικό αν μπορούσαμε να δουλεύουμε το τρακτέρ σε ένα χωράφι!" Τελικά, χωρίς γη που καλλιεργεί την τροφή που θα φάνε τα ζώα ή θα πουληθεί στην κοινότητα, πώς μπορεί να λειτουργήσει το αγρόκτημα;

Έτσι, με αυτό, άρχισα να σχεδιάζω. Έπρεπε να δουλέψω γρήγορα. Το δώρο έπρεπε να δημιουργηθεί γρήγορα. Το πάρτι γενεθλίων ήταν την επόμενη κιόλας μέρα!

Η γη έπρεπε να είναι φορητή, όπως και το υπόλοιπο δώρο. Έτσι, θα έπρεπε να είναι ένα χαλάκι με πτυχή στο κέντρο και λαβές. Το τρακτέρ έπρεπε να μπορεί να χωράει σωστά στο χωράφι, ώστε να μπορεί να οργώσει το χώμα, να ξεριζώσει και να βοηθήσει στη συγκομιδή. Και, όσο πιο τρισδιάστατος ο κήπος θα μπορούσε να είναι τόσο το καλύτερο. Έτσι, αν το χώμα στο οποίο φύτρωσαν τα λαχανικά θα μπορούσε να είναι υψηλότερο από τις ράγες που πέρασε το τρακτέρ και αν τα λαχανικά φαινόταν ότι φυτρώνουν έξω από το έδαφος, θα ήταν υπέροχο.

Είχα ήδη πολλά από τα υλικά, σανίδα αφρού, κόλλα, φύλλα/άνθη μεταξιού, κορδέλα και νήμα, λίγο μελάνι, πινέλα βαφής και βαφής. Πήγα στο τοπικό κατάστημα υφασμάτων και αγόρασα μια κορδέλα σε απλά καφέ και πράσινα σχέδια και μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες που έμοιαζαν με λαχανικά.

Οι σειρές κήπων, οι διαδρομές τρακτέρ, η πρόσβαση σε χωματόδρομο και οι χλοοτάπητες περιοχές σχεδιάστηκαν για πρώτη φορά με μολύβι. Και έμεινε αρκετός χρόνος ανάμεσα στα βήματα για να στεγνώσουν οι κόλλες και τα χρώματα. Το δώρο ολοκληρώθηκε εύκολα εγκαίρως για το πάρτι!

Παρόλο που όλα είχαν μετρηθεί εκ των προτέρων, ένιωσα ότι έπρεπε να επιβεβαιώσω τη σωστή λειτουργία του τελικού δώρου. Έτσι, το τρακτέρ αφαιρέθηκε προσεκτικά από τη συσκευασία του για να βεβαιωθεί ότι θα λειτουργήσει στο χωράφι. Yahoo! Δούλεψε μια χαρά. Το κοριτσάκι μέσα μου ήταν πολύ ενθουσιασμένο για το μικρό αγόρι γενεθλίων. Θα ήθελε πολύ να γίνει ένα χέρι της φάρμας αν ο νέος αγρότης χρειαζόταν τη βοήθειά της.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Δώρο Playmobil Farm and Tractor - Υπάρχει τρόπος να το κάνετε εξαιρετικά ιδιαίτερο μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Αυτοκινητάκια.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir