Δημιουργία Οικογενειακής Παράδοσης-Παζλ

[ad_1]

Δυσκολεύεστε να περάσετε χρόνο μαζί ως οικογένεια;

Υπάρχουν τόσες πολλές πιέσεις και δραστηριότητες που μπορούν να αφαιρέσουν την αίσθηση της οικογένειας που ήταν πιο συνηθισμένη πριν από 50 χρόνια. Οι γονείς συχνά εργάζονται και οι δύο και η μετακίνηση τους μπορεί να είναι κουραστική και μεγάλη. Για τα παιδιά υπάρχει το σχολείο και οι εργασίες για το σπίτι, η τηλεόραση, τα βιντεοπαιχνίδια και ο υπολογιστής για ταχυδακτυλουργία. Αυτό δεν περιλαμβάνει δραστηριότητες εκτός σπιτιού, όπως η συμμετοχή σε αθλητικές ομάδες και οργανισμούς. Όλοι αυτοί οι παράγοντες σημαίνουν ότι η οικογένεια δεν είναι τόσο συχνά μαζί. Πολλές δραστηριότητες που απασχολούν τα παιδιά στις μέρες μας είναι ατομικιστικές ή μη κοινωνικές. Οι ηλεκτρονικές μορφές ψυχαγωγίας είναι πλέον φυσιολογικές, αλλά το μειονέκτημα είναι ότι δεν ευνοούν την κοινωνική αλληλεπίδραση και την οικοδόμηση σχέσεων.

Οι γονείς όλο και περισσότερο πρέπει να σχεδιάζουν να αφιερώσουν χρόνο για να περάσουν ως οικογένεια. Κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων, είναι καλή ιδέα να προγραμματίζετε δραστηριότητες που αφορούν όλους. Ένας πολύ καλός τρόπος σύνδεσης είναι να κάνετε μια δραστηριότητα όπου όλοι συνεργάζονται για να ολοκληρώσουν ένα έργο.

Το να κάνετε μαζί ένα παζλ είναι ένα καλό παράδειγμα αυτού και έχει πολλά οφέλη. Η εργασία σε ένα παζλ είναι μια πρακτική δραστηριότητα που μπορούν να συμμετέχουν όλες οι ηλικίες με κάποιο τρόπο. Ακόμη και μικρότερα παιδιά μπορούν να ενθαρρύνονται να βοηθήσουν. Μπορούν να ταξινομήσουν τα κομμάτια σε παρόμοια χρώματα ή να αναζητήσουν συγκεκριμένα κομμάτια. Νιώθουν μια τέτοια αίσθηση ολοκλήρωσης όταν βρίσκουν το κομμάτι και βοηθούν στην ολοκλήρωση της ενότητας.

Για τα παιδιά, ένα παζλ έχει πολλές εφαρμογές εκμάθησης. Αναπτύσσει τη χωρική επίγνωση και τον συντονισμό των ματιών των χεριών. Υπάρχουν αναλυτικές, αφηρημένες και συγκεκριμένες δεξιότητες σκέψης που χρειάζονται για να γίνεις ικανός στο να κάνεις ένα παζλ.

Ενώ η οικογένεια είναι μαζί γύρω από το παζλ, δημιουργείται ένα χαλαρό φυσικό περιβάλλον για συνομιλία και οικοδόμηση σχέσεων. Αναπτύσσει την αίσθηση της ομάδας καθώς συμμετέχουν όλοι.

Το να κάνετε ένα παζλ είναι επίσης μια εξαιρετική εισαγωγή σε άλλα είδη χόμπι και χειροτεχνίες που περιλαμβάνουν τη χρήση χεριών και τη δημιουργία κάτι. Για την επόμενη γενιά, αυτοί οι τύποι χειροτεχνίας και χόμπι κινδυνεύουν να εξαφανιστούν καθώς η ηλεκτρονική ψυχαγωγία αυξάνεται σε δημοτικότητα και χρήση.

Έχω όμορφες αναμνήσεις από το να κάνω παζλ με την οικογένειά μου ως παιδί. Έγινε οικογενειακή παράδοση ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες. Σήμερα, ωστόσο, αυτό μπορεί ακόμα να γίνει αλλά χωρίς την ταλαιπωρία να χάσετε τη χρήση του τραπεζιού της τραπεζαρίας μέχρι να ολοκληρωθεί το παζλ. Υπάρχουν τώρα διαθέσιμα χαλάκια παζλ και άλλες νέες δυνατότητες αποθήκευσης.

Σε σύγκριση με τα παζλ που υπήρχαν όταν ήμουν παιδί, τα παζλ σήμερα είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα και ελκυστικά. Υπάρχουν διαμορφωμένα παζλ, λαμπερά, εκπαιδευτικά παζλ και πιο σύνθετα παζλ για τον έμπειρο γρίφο, όπως παζλ 3D και δύο όψεων.

Δημιουργήστε μια παράδοση για την οικογένειά σας. Σχεδιάστε τώρα και αγοράστε μερικά παζλ για να τα αναδείξετε σε ένα βροχερό ή κρύο Σαββατοκύριακο και να περάσετε ένα αναζωογονητικό οικογενειακό δέσιμο.

θα συνιστούσα http://www.thepuzzlemania.com ως ένα καλό μέρος για να παραγγείλετε παζλ online και να προετοιμαστείτε για οικογενειακή διασκέδαση.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Δημιουργία Οικογενειακής Παράδοσης-Παζλ μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παζλ.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir