Γιατί τα βελούδινα παιχνίδια είναι δώρα με νόημα

[ad_1]

Μερικοί από εμάς μπορεί να πιστεύουν ότι τα βελούδινα ζωάκια ανήκουν στο παρελθόν, καθώς δεν φαίνονται πλέον να είναι το «it» παιχνίδι. Συχνά μπορεί να αποφασίζεις να μην κάνεις δώρο ένα λούτρινο ζωάκι και αντ' αυτού να πάρεις κάτι πιο πρακτικό, γιατί τελικά τι νόημα έχει ένα λούτρινο παιχνίδι; Τι λόγος υπάρχει για να πάρεις ένα λούτρινο ζωάκι;

Η απάντηση σε αυτό είναι: αφθονία. Τα γεμιστά ζώα μπορεί να έχουν πολύ νόημα και να συμβολίζουν σημαντικά γεγονότα ή ανθρώπους. Αυτό είναι πραγματικά ένα διαχρονικό δώρο, και αυτό πρέπει να το υπενθυμίζουμε σε όλους! Ας δούμε γιατί τα βελούδινα παιχνίδια είναι σημαντικά στη ζωή τριών συγκεκριμένων ηλικιακών ομάδων: παιδιών, εφήβων και ενηλίκων.

Παιδικά Σύμβολα

Δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια για παιδιά. Τα παιδιά λατρεύουν να συλλέγουν βελούδινα παιχνίδια όλων των ειδών και θα μπορούσαν πάντα να χρησιμοποιούν περισσότερα. Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να συμβολίζει την αθωότητα της παιδικής ηλικίας καλύτερα από ένα μαλακό και αξιαγάπητο ζώο παιχνίδι; Στα παιδικά μας χρόνια, πιθανότατα περάσαμε πολλές νύχτες αγκαλιά με το αγαπημένο μας λούτρινο κουνελάκι ή αρκουδάκι. Τα παιδιά απολαμβάνουν την άνεση ενός λούτρινου ζώου και αυτή η άνεση είναι ένα εξαιρετικό απωθητικό εφιάλτη! Μάλιστα, όσοι λένε ότι τα γεμιστά παιχνίδια δεν είναι πια στο «it» παιχνίδι, δεν έχουν δώσει σημασία στο τι συμβαίνει στον κόσμο των μικρών κοριτσιών. Τα βελούδινα ζώα είναι πολύ «της μόδας» για τα κορίτσια. Πολλά κορίτσια θα αποκτήσουν μια βελούδινη γάτα ή ένα βελούδινο σκυλί με φυσική εμφάνιση, μόνο και μόνο για να μπορούν να το μεταφέρουν στα μικρά πορτοφόλια τους καθώς μιμούνται τις μοντέρνες γυναίκες που κουβαλούν γύρω από τα μικρά κατοικίδια τους. Τα λούτρινα ζωάκια σίγουρα δεν έχουν ξεφύγει από τη μόδα!

Σύμβολα εφήβων

Οι έφηβοι μπορεί να μην παίζουν πλέον με παιχνίδια, αλλά τα λούτρινα ζωάκια δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι. Είναι έμπιστοι και παρηγορητές. Στην πραγματικότητα, πολλά έφηβα κορίτσια έχουν περισσότερα λούτρινα ζωάκια τώρα από ό,τι όταν ήταν μικρά. Αυτό συμβαίνει γιατί τα λούτρινα ζωάκια συχνά συμβολίζουν την αγάπη ή τη συντριβή. Είναι αναμνηστικά. Για παράδειγμα, ένα έφηβο κορίτσι θα λατρεύει πραγματικά αυτό το μικρό βελούδινο δελφίνι που της έδωσε ο φίλος της επειδή ξέρει ότι τα δελφίνια είναι τα αγαπημένα της ζώα. Ή ίσως ο πατέρας της της δίνει ένα λούτρινο αρκουδάκι καθώς βγαίνει από την πόρτα για το κολέγιο, οπότε δεν θα είναι ποτέ μόνη.

Αλλά δεν είναι μόνο τα κορίτσια που μπορούν να αγαπούν τα βελούδινα παιχνίδια. Τα έφηβα αγόρια μπορούν επίσης να τα απολαύσουν πολύ. Τα αγόρια συχνά τα κρατούν ως υπενθύμιση για κάτι που έκαναν και ήταν γενναίο ή εντυπωσιακό. Για παράδειγμα, ίσως τους αρέσει να κρατούν γύρω από αυτή τη γεμιστή τίγρη που έλαβαν μετά τη νίκη σε έναν αθλητικό αγώνα. Ή ίσως έχουν ένα τεράστιο λούτρινο λιοντάρι που κέρδισαν σε έναν πεζόδρομο αφού απέδειξαν την ικανότητά τους σε ένα παιχνίδι με βελάκια ή σε μια κερκίδα του μπέιζμπολ. Για αυτούς, τα λούτρινα ζωάκια είναι σύμβολο επιτεύγματος και υπερηφάνειας.

Σύμβολα ενηλίκων

Τέλος, τα λούτρινα ζωάκια μπορούν να απολαύσουν και οι ενήλικες, αν και για διαφορετικούς λόγους από αυτούς που τα απολαμβάνουν τα παιδιά και οι έφηβοι. Η πλειοψηφία των ενηλίκων χρησιμοποιεί λούτρινα ζωάκια ως διακοσμητικό αντικείμενο. Θα ψάξουν για φυσικά, αριστοκρατικά βελούδινα ειδώλια παιχνιδιών ή λούτρινα ζωάκια που μπορούν να προσθέσουν μικρές πινελιές στο σπίτι ή το εξοχικό τους. Για παράδειγμα, ένα βελούδινο δελφίνι στο εξοχικό τους στον ωκεανό ή μια τίγρη για να κάνει το σπίτι τους πιο εξωτικό και να ταιριάζει με ένα θέμα της ζούγκλας. Οι διάδρομοι και οι είσοδοι μπορούν να διακοσμηθούν με λούτρινα λιοντάρια, μαύρες αρκούδες ή ακόμα και βελούδινα σκυλιά ως διακόσμηση για να δώσουν μια μοναδική πινελιά. Μέρος αυτού είναι επίσης ότι τα λούτρινα ζωάκια για ενήλικες είναι περισσότερο συλλεκτικό παρά παιχνίδι. Πολλοί ενήλικες είναι αληθινοί συλλέκτες, που έχουν μεγάλες συλλογές για να αποτυπώσουν αυτό το νοσταλγικό συναίσθημα από την παιδική ηλικία. Στην πραγματικότητα, δεν είναι ασυνήθιστο να συνειδητοποιήσετε ότι κάποιος που γνωρίζετε έχει κρατήσει ένα παλιό αρκουδάκι για 20 χρόνια λόγω των νοημάτων που έχει.

Όπως μπορείτε λοιπόν να δείτε, τα λούτρινα ζωάκια δεν θα ξεφύγουν ποτέ από τη μόδα για καμία ηλικιακή ομάδα. Συνεχίζουν να συμβολίζουν και να φέρουν νόημα κάθε είδους. Μην υποτιμάτε ποτέ τη σημασία των λούτρινων ζώων!

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Γιατί τα βελούδινα παιχνίδια είναι δώρα με νόημα μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παιχνίδι Ζώα.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir