Γιατί μια κουβέρτα Taggies είναι κάτι περισσότερο από μια κουβέρτα ασφαλείας για το μωρό σας

Η ιδέα για τα Taggies προήλθε από δύο μαμάδες που παρατήρησαν πόσο πολύ άρεσε στα μικρά τους να μπερδεύουν ή να τρίβουν τις σατέν άκρες των κουβερτών και τις ετικέτες σε παιχνίδια και ρούχα. Τα μικρά παιδιά το κάνουν αυτό για άνεση και σιγουριά και όταν παρασύρονται για ύπνο. Το κάνουν επίσης ως μέρος του τρόπου με τον οποίο εξερευνούν τον κόσμο γύρω τους, νιώθοντας νέες υφές και σχήματα. Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ίσως το πιο διάσημο μικρό άτομο που είχε μια «κουβέρτα ασφαλείας» - τον Linus από τα κινούμενα σχέδια «Peanuts».

Επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι τα παιδιά που έχουν μια τέτοια «κουβέρτα ασφαλείας» μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν ως «ενισχυτικό αυτοπεποίθησης». Τους δίνει τη δυνατότητα να έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε νέες καταστάσεις όπως το ξεκίνημα από το νηπιαγωγείο ή το νηπιαγωγείο. Αυτό το ψυχολογικό όφελος αναφέρεται ευρέως και σίγουρα επιβεβαιώνεται από τη δική μου εμπειρία ως μαμά και γιαγιά!

Υπάρχει πλέον μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων Taggies στην αγορά. Οι κουβέρτες Little Taggies είναι ίσως οι αγαπημένες μου για ένα μικρό. Κάθε κουβέρτα είναι τετράγωνο 12" και έχει είκοσι διαφορετικές ετικέτες ραμμένες γύρω από τις άκρες. Όλες οι κουβέρτες taggie είναι υπέροχα απαλές και αναπαυτικές δίπλα στο δέρμα του μωρού και πλένονται και στεγνώνουν γρήγορα.

Λατρεύω επίσης τη σειρά που ονομάζεται "Take A Long Taggies". Αυτά είναι έξυπνα σχεδιασμένα με δακτύλιο οδοντοφυΐας που λειτουργεί ως κλιπ για να στερεώνει το παιχνίδι στο καρότσι ή στο κάθισμα αυτοκινήτου. Υπάρχουν επίσης μεγάλες κουβέρτες και μια ολόκληρη σειρά από παιχνίδια που έχουν τριξίματα ή κουδουνίσματα μέσα. Το αγαπημένο μου πρέπει να είναι ο ελέφαντας που είναι τόσο διασκεδαστικό!

Μια κουβέρτα ή ένα παιχνίδι Taggies είναι ένα υπέροχο δώρο για ένα νεογέννητο. Είναι ωραίο να πιστεύουμε ότι ένα μικρό δώρο όπως αυτό θα μπορούσε να είναι τόσο ξεχωριστό για ένα μικρό και το πράγμα με το οποίο στριμώχνεται κάθε βράδυ. Βρήκα όλη τη σειρά Taggies σε απευθείας σύνδεση προς πώληση σε εξαιρετικές τιμές, ώστε να είναι εύκολο να τα βρείτε και να είναι ελαφριά, ώστε τα ταχυδρομικά τέλη να μην είναι ακριβά.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Γιατί μια κουβέρτα Taggies είναι κάτι περισσότερο από μια κουβέρτα ασφαλείας για το μωρό σας μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Αυτοκινητάκια.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir