Βοήθεια IC - Επίλυση του παζλ IC - Κριτική βιβλίου

[ad_1]

Πρώτα θέλω να πω ότι αν μπορούσα να έχω μόνο ένα βιβλίο - αυτό θα ήταν αυτό που θα ήθελα. Αυτό το βιβλίο ήταν κυριολεκτικά ένα θεϊκό δώρο και αυτό που έγινε Βίβλος για μένα στην πορεία μου προς τη φυσική θεραπεία.

Ο συγγραφέας, Amrit K Willis, RN, BSN, είναι μια ολιστική νοσοκόμα και ασθενής με IC (διάμεση κυστίτιδα). Οι διαδικασίες διατροφής και υγείας στον οδηγό της για τη φυσική θεραπεία βασίζονται στις προσωπικές της εμπειρίες, την εκπαίδευση και την έρευνά της. Δεν είναι γιατρός και κάνει γνωστό ότι οι πληροφορίες στο βιβλίο της προορίζονται μόνο για εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς σκοπούς.

Η βάση της Amrit για την ανάρρωση από το IC ξεκινά με την αλκαλοποίηση του σώματος, περιλαμβάνει στη διαδικασία επούλωσης τη θεραπεία του διαρρέοντος εντέρου, την εξισορρόπηση των ορμονών, την αντιμετώπιση των αλλεργιών, την αποτοξίνωση του ήπατος και την επούλωση του πεπτικού και του ενδοκρινικού συστήματος. Περιλαμβάνονται επίσης η διαχείριση του άγχους, η διατροφή και οι αλλαγές στον τρόπο ζωής για να θεραπεύσουν το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα.

Ο Amrit πιστεύει ότι η διάμεση κυστίτιδα (IC) δεν είναι «απλώς» μια ασθένεια της ουροδόχου κύστης, αλλά μια εκδήλωση συσσωρευμένων ανισορροπιών του σώματος. Έχει αφιερώσει το βιβλίο της σε όλα τα άτομα που πάσχουν από διάμεση κυστίτιδα και στους επαγγελματίες που μας βοηθούν.

Η διαδικασία για την οποία γράφει και με βοήθησε περισσότερο ήταν η δίαιτα αποβολής της. Ήταν δύσκολο, στην αρχή, και έπρεπε να κάνω πολλές προσπάθειες για να «τακτοποιήσω το πρόγραμμα», αλλά... μόλις το έκανα, ήταν μόνο θέμα εβδομάδων πριν σταματήσει τελείως ο έντονος πόνος στην ουροδόχο κύστη μου!

Εάν εσείς ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο πάσχετε από IC (διάμεση κυστίτιδα), σκεφτείτε να διαβάσετε αυτό το βιβλίο. Πιστεύω πραγματικά ότι οι πληροφορίες θα σας ξεκινήσουν στην πορεία σας προς τη θεραπεία.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Βοήθεια IC - Επίλυση του παζλ IC - Κριτική βιβλίου μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παζλ.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir