Ασφαλές ταξίδι με αυτοκίνητο με τα κατοικίδιά σας

Πολλοί από εμάς θα βγούμε στο δρόμο φέτος για να επισκεφτούμε την οικογένεια, τους φίλους μας ή για διακοπές. Πολλοί από εμάς θα πάρουμε τα κατοικίδιά μας μαζί μας. Ένα κατοικίδιο έχει ειδικές ανάγκες όταν ταξιδεύεις που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να ταξιδεύετε με ασφάλεια με τα κατοικίδια σας.

Φαγητό & Νερό

Θα θέλετε να μεταφέρετε αρκετή τροφή και νερό για το κατοικίδιο για όσες μέρες θα ταξιδέψετε. Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμα ειδικά πτυσσόμενα μπολ με τροφή για σκύλους και νερό που σας επιτρέπουν να σερβίρετε το κατοικίδιο ζώο σας ανά πάσα στιγμή και στη συνέχεια να αναδιπλώνετε το μπολ προς τα κάτω, ώστε να μην καταλαμβάνει πολύ χώρο. Και μην ξεχνάτε τις λιχουδιές! Έχετε πολλές λιχουδιές για να δώσετε στο κατοικίδιό σας όταν είναι ανήσυχο. Ορισμένες λιχουδιές θα λειτουργήσουν καλύτερα από άλλες σε ένα όχημα. Διαλέξτε λιχουδιές που δεν θα κάνουν χαμό, δεν θα κάνουν πολύ θόρυβο και θα κρατήσουν το κατοικίδιο απασχολημένο. Για τα σκυλιά, σκεφτείτε μια λιχουδιά Kong, η οποία είναι μια λιχουδιά από καουτσούκ στην οποία μπορείτε να εισάγετε μικρότερες λιχουδιές. Το κατοικίδιό σας θα αποσπαστεί προσπαθώντας να βγάλει τις λιχουδιές από το παιχνίδι.

Ανεση

Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας την αγαπημένη σας κουβέρτα, μαξιλάρι ή λούτρινο ζώο, η εξοικείωση με αυτά τα αντικείμενα θα μειώσει τυχόν σοκ ή νοσταλγία που μπορεί να νιώσει το κατοικίδιο ζώο. Φέρτε μαζί σας επιπλέον κουβέρτες, ώστε το κατοικίδιο να μπορεί να πάρει έναν υπνάκο ή να ξεκουραστεί σε αυτό. Θα κρατήσει επίσης τις τρίχες των κατοικίδιων μακριά από τα καθίσματα σας!

Ασφάλεια

Σήμερα, υπάρχουν ειδικές ζώνες ασφαλείας και ζώνες για διαφορετικά μεγέθη σκύλων. Για τα μικρόσωμα σκυλιά, υπάρχουν τροποποιημένα καθίσματα αυτοκινήτου που έχουν μια γεμισμένη περιοχή για να κάθεται ο σκύλος. Το κάθισμα αυτοκινήτου, ή το κάθισμα σκύλου, είναι δεμένο στο κάθισμα χρησιμοποιώντας ζώνη ασφαλείας. Επιπλέον, για σκύλους μεσαίου και μεγάλου μεγέθους, μπορεί να ανησυχείτε μήπως πηδήξουν στο όχημα ενώ οδηγείτε. Για μεγαλύτερα σκυλιά, υπάρχουν λουριά που βασικά κρατούν τον σκύλο στη θέση τους χρησιμοποιώντας μια ειδικά τροποποιημένη έκδοση ζώνης ασφαλείας. Αυτοί οι περιορισμοί επιτρέπουν στον σκύλο να κάθεται στο κάθισμα και να απολαμβάνει τη θέα έξω από το παράθυρο χωρίς να θέσει σε κίνδυνο τον εαυτό του ή τον οδηγό. Για μεγαλόσωμους και ηλικιωμένους σκύλους, υπάρχει επίσης ένα σύστημα συγκράτησης που επιτρέπει στον σκύλο σας να κάθεται ή να ξαπλώνει στο πίσω κάθισμα του οχήματος με ασφάλεια και είναι ιδιαίτερα καλό εάν βγαίνετε εκτός δρόμου ή πρόκειται να ταξιδέψετε σε ανώμαλους δρόμους με πολλές στροφές και προσκρούσεις. καθώς αυτές οι ζώνες θα κρατήσουν τον σκύλο σας στη θέση του.

Ασθένεια αυτοκινήτου

Για σκύλους που κάνουν εμετό κατά τη διάρκεια των βόλτων με το αυτοκίνητο, υπάρχουν επιλογές για βοήθεια. Υπάρχουν συνταγογραφούμενα φάρμακα για κατοικίδια που μπορείτε να προμηθευτείτε από τον κτηνίατρό σας. Υπάρχει επίσης το μη συνταγογραφούμενο φάρμακο Dimenhydrinate, επίσης γνωστό ως Dramamine. Μπορείτε να δώσετε στο κατοικίδιό σας τον ίδιο τύπο δραμαμίνης όπως και για τους ενήλικες. Περίπου 30 έως 50 χιλιοστόγραμμα είναι η σύσταση για μεσαίου μεγέθους έως μεγάλους σκύλους και περίπου 10 έως 15 χιλιοστόγραμμα για μικρότερους σκύλους και γάτες. Η δραμαμίνη πρέπει να δοθεί περίπου μία ώρα πριν φύγετε. Πολλά σκυλιά θα είναι λιγότερο βαριά αν αφήσετε τον σκύλο να κοιτάξει έξω από το παράθυρο και/ή αφήσετε λίγο φρέσκο ​​αέρα να χτυπήσει το σκυλί στο πρόσωπο. Για ορισμένα σκυλιά, αποσπώντας την προσοχή του σκύλου με ένα νέο και συναρπαστικό παιχνίδι ή λιχουδιά σκύλου, θα ξεπεράσουν τον φόβο τους να οδηγήσουν σε αυτοκίνητο.

Potty Breaks

Μην ξεχάσετε να κάνετε διαλείμματα για να πάει ο σκύλος γιογιό. Αφιερώστε το χρόνο σας αφήνοντας το κατοικίδιο να βρει ακριβώς το κατάλληλο σημείο για να κάνει την επιχείρησή του, μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος σε μια στάση ανάπαυσης ή σε άλλο άγνωστο μέρος, ειδικά αν η περιοχή συχνάζει από πολλά άλλα σκυλιά και ζώα. Κάντε ένα γρήγορο τρέξιμο για λίγα λεπτά για να απαλλάξετε το κατοικίδιο από την υπερβολική ενέργεια, εάν χρειάζεται. Επίσης, σε άγνωστα μέρη, κρατήστε το σκυλί σας πάντα στο λουρί.

Κόκκινος συναγερμός

Δεν πρέπει ποτέ να αφήνετε το κατοικίδιό σας σε όχημα όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι έστω και ελαφρώς ζεστή για περισσότερο από 30 λεπτά. Το όχημά σας θα λειτουργεί σχεδόν σαν φούρνος και η εσωτερική θερμοκρασία ενός οχήματος που κάθεται στον ήλιο, ακόμη και όταν είναι λίγο ζεστό έξω είναι συχνά υπερβολική για να σταθεί ένα κατοικίδιο. Στην πραγματικότητα, είναι παράνομο σε πολλές πολιτείες.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Ασφαλές ταξίδι με αυτοκίνητο με τα κατοικίδιά σας μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Αυτοκινητάκια.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir