Αδειοδότηση Art to Jigsaw Puzzle Manufactures - Συμβουλές και πόροι

[ad_1]

Ο κόσμος λατρεύει την πρόκληση να συνθέτει παζλ και σε περισσότερα από 200 χρόνια μετά την έναρξή του είναι μια ακμάζουσα βιομηχανία. Αρχικά κατασκευάστηκαν για να διδάξουν στα παιδιά γεωγραφία τη δεκαετία του 1760. Σήμερα τα παιδιά εξακολουθούν να μαθαίνουν τη γεωγραφία μαζί τους. Επίσης, με τον τεράστιο όγκο των διαθέσιμων εικόνων στα παζλ, η συναρμολόγησή τους έχει γίνει μια δημοφιλής μορφή οικογενειακής ψυχαγωγίας. Έτσι, τα παζλ είναι μια καλή βιομηχανία για την άδεια χρήσης της τέχνης σας. Αλλά προτού επικοινωνήσετε με τους κατασκευαστές, πρέπει να ξέρετε τι είδους τέχνη θέλουν και σε ποια μορφή.

Τα παζλ δεν κατασκευάζονται μόνο στην αρχική οριζόντια μορφή, αλλά ως οβάλ, κύκλοι, τετράγωνα, κάθετα και σε διάφορα σχήματα ελεύθερης μορφής ανάλογα με τις εικόνες που τοποθετούνται στα παζλ. Μερικά μάλιστα είναι τρισδιάστατα σχήματα όπως σφαίρες, ζώα και κτίρια. Και δεν έχουν πάντα τυπωμένη απλώς μια απλή 2D εικόνα, αλλά είναι διακοσμημένα με glitter, άρωμα ή με μια τρισδιάστατη εικόνα. Τα παζλ δεν φτιάχνονται μόνο με χαρτόνι αλλά με ξύλο, πλαστικό και καουτσούκ. Σημείωση: Τα ξύλινα παζλ είναι ακριβά στην παραγωγή και συνήθως κατασκευάζονται ένα-ένα. Πολλές φορές η συμφωνία αδειοδότησης που προσφέρουν αυτοί οι κατασκευαστές στους καλλιτέχνες είναι να τοποθετήσουν την τέχνη των καλλιτεχνών στον ιστότοπό τους. "Εάν" η τέχνη επιλεγεί από έναν πελάτη, ο κατασκευαστής θα παράγει το παζλ και ο καλλιτέχνης θα πληρωθεί ένα δικαίωμα ή κατ' αποκοπή αμοιβή για τη χρήση.

Οι κατασκευαστές παζλ συνήθως θέλουν τέχνη αυτό

1. Έχει φωτεινά και κορεσμένα χρώματα

2. Έχει ένα παράγοντα δέους όπως χαριτωμένα γατάκια, παιδιά που παίζουν, όμορφα τοπία και λουλούδια ή ορόσημα που προκαλεί συναισθηματική ανταπόκριση στον καταναλωτή.

3. Δεν έχει πολύ κενό «λευκό» χώρο. Ο πολύ μεγάλος λευκός χώρος κάνει το παζλ δύσκολο να συναρμολογηθεί. Αλλά αν ο πίνακας είναι δημοφιλούς θέματος ή ζωγραφίστηκε από γνωστό καλλιτέχνη, η ποσότητα του λευκού χώρου δεν φαίνεται να έχει σημασία.

4. Είναι σε ορθογώνια οριζόντια μορφή. Αυτή είναι η πιο χρησιμοποιούμενη μορφή για παζλ. Ωστόσο, ορισμένοι κατασκευαστές παράγουν παζλ σε πολλές μορφές όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Έτσι, η τέχνη που δημιουργείται σε μορφές διαφορετικές από τις οριζόντιες μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για παζλ.

Ορισμένοι κατασκευαστές παζλ παράγουν παζλ για διαφορετικές εξειδικευμένες αγορές, όπως κολέγια, μουσεία, παιδιά, εφήβους ή μυστήριο, ενώ άλλοι εξυπηρετούν τη γενική λιανική αγορά. Για να μάθετε τι είδους εικόνες βάζει κάθε κατασκευαστής στα παζλ του, πρέπει να ελέγξετε τις ιστοσελίδες τους. Και αν οι οδηγίες υποβολής έργων τέχνης δεν αναφέρονται στον ιστότοπο, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους. Παρακάτω είναι μια λίστα κατασκευαστών παζλ που αδειοδοτούν την τέχνη.

Κατάλογος κατασκευαστών παζλ

Παιχνίδια Buffalo

Ceaco

Elms Puzzles (ξύλινα παζλ)

Great American Puzzle Factory

Παζλ κληρονομιάς

Αριστουργηματικά παζλ

Η Μέισα και ο Νταγκ

Ravensburger

Σπίλσμπερι

Μικρή αντιλόπη

Παζλ παζλ (ξύλινα παζλ)

Suns Out

Παιχνίδια TDC

White Mountain Puzzles Inc.

Τα σχόλια σχετικά με αυτό το άρθρο είναι ευπρόσδεκτα. Κάντε κλικ στα σχόλια ακριβώς κάτω από τον τίτλο του άρθρου και εισάγετε τα σχόλιά σας.

Αν θέλετε να μάθετε άλλα άρθρα παρόμοια με το Αδειοδότηση Art to Jigsaw Puzzle Manufactures - Συμβουλές και πόροι μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία Παζλ.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir